Home icon Pagina de start»Bucatele noastre»Bucate pentru festivităţi
Organizarea meselor festive Imprimare Email
Daramax-Com oferă o gamă variată de servicii de organizare a ceremoniilor. Dacă este un banchet corporativ sau o seară de jubileu, un banchet de nuntă, furchet sau o oricare altă comandă de ceremonie la noi veţi găsi răspunsul la toate întrebările şi un grad înalt de deservire.

Organizarea meselor festive

Organizăm banchete şi furchet-uri la noi în încăperi cât şi în încăperile clientului. Asigurarea unui banchet de succes – abordarea individuală a fiecărui client o calitate înaltă a organizării şi urmarea cu stricteţe a dorinţelor clientului. Toate bucatele sunt pregătite de către bucătarii iscusiţi ai companiei noastre, iar ospătarii noştri vă vor deservi la cel mai înalt nivel.

Organizarea meselor festive

Datorită profesionalismului şi a experienţei bogate, organizarea sărbătorilor şi a recepţiilor oficiale decurge într-un mod foarte operativ. D-voastră personal indicaţi termenii organizării banchetelor.

Organizarea meselor festive

Cu ajutorul nostru organizarea banchetelor devine mai uşoară. Noi vă prezentăm variantele meniului, planificăm cu minuţiozitate înfrumuseţarea încăperii, aranjarea meselor. Oriunde nu ar avea loc recepţia oficială sau un banchet, organizarea întotdeauna va fi la nivelul cel mai înalt.

Organizarea meselor festiveTelefon de contact: 060043069